Socialització de llençolets de P3

L’AFA Collserola i l’equip de PAIDOS han engegat aquest curs 2021-2022, un sistema de socialització de llençolets.

Cada nou curs vora les 50 famílies de P3 compren llençolets pels seus infants que només utilitzaran al llarg d’un curs escolar. Aquesta compra, suposa un cost afegit per les famílies nouvingudes, alhora que promou un consum irresponsable i poc respectuós amb el medi ambient.

Gràcies a l’aportació econòmica de l’AFA s’han comprat 50 llençolets i 50 feltres personalitzables . A partir d’aquest curs escolar, les famílies de P3 rebran el primer dia de curs un lleçolet que hauràn de tornaran el darrer dia d’escola. Per tal de garantir la viabilitat del projecte, es demanarà a les famílies una fiança de 10 €, dels quals 9€ se’ls retornarà al finalitzar el curs, sempre que es torni el llençolet en bon estat.

Objectius del projecte:

  • Reduir l’impacte mediambiental
  • Conscienciar a la comunitat educativa en relació a les 3R
  • Reutilitzar els llençols de la migdiada de curs en curs

Com puc col·laborar en el projecte?

  1. Podeu contribuir en el projecte portant els vostres llençolets, per tal de donar-los un segon ús. Només us heu d’apropar a la seu de Paidos de l’escola, i entregar-lo allà.
  2. Podeu col·laborar amb la comissió de sostenibilitat, en el manteniment i la preparació dels llençolets per al nou curs. Només cal que ens contacteu a través del fomulari de contacte, que trobareu a la web.

?Gràcies a totes les famílies i comunitat educativa per fer-ho possible!!!