Nova Junta de l’AFA: presentació i traspàs

Benvolgudes famílies,

El passat dilluns 28 de març de 2022 es va celebrar l’Assemblea General de l’AFA on, entre d’altres temes, es van escollir els nous càrrecs de la Junta. Agafem el relleu de l’antiga Junta amb moltes ganes i il·lusió per seguir treballant pel benestar dels infants de la nostra escola, com han fet les nostres predecessores fins ara.

En aquest enllaç podeu veure la nostra candidatura.

Les noves membres de la Junta som:

Presidenta: Maria Mir
Vicepresidenta: Johanna Brauer
Secretària: Marina Ibàñez
Tresorera: Ester Boté
Vocals:
Manel Romero i Mari Paz Villalba

Seguim treballant amb l’objectiu de contribuir en la tasca educativa que es duu a terme des de la nostra escola, i amb la idea que l’AFA sigui un lloc on les famílies us sentiu representades, on pugueu participar lliurement i un canal de comunicació directe entre famílies i escola.

Us animem a participar d’aquest projecte, que és el de tots i totes, la vostra implicació és clau per poder-lo tirar endavant. Per això us posem a disposició diversos mitjans a través dels quals podeu fer-nos arribar les vostres opinions, inquietuds i aportacions. També us animem que, dins de les vostres possibilitats, us apunteu al grup de suport de l’AFA.

Possiblement esteu pensant “no tinc temps lliure per implicar-me de forma regular”, però segur que puntualment sí que pots donar un cop de mà!

Les maneres de contactar amb nosaltres són:
Mitjançant el correu electrònic: afacollserola@gmail.com i/o a través dels formularis de la web.

Us animem a que ens seguiu a les xarxes socials: Facebook, Instagram i Twitter, on us assebentareu de moltes coses!!

ENTRE TOTES FEM ESCOLA!!!! La Junta de l’AFA Collserola