El Comitè Ambiental Escolar

El passat dia 11 de novembre de 2021, va tenir lloc la primera assemblea del Comitè Ambiental Escolar. Aquest òrgan de participació i dinamització, està format per representants de tota la comunitat educativa: alumnat, professorat, equip directiu, personal no docent i famílies; i pretén impulsar processos de transformació i millora ambiental al centre i fer créixer la nostra consciència ambiental.

En aquesta primera sessió, hem fet la presentació dels Ecodelegats i Ecodelegades de cada classe i hem parlat breument de la crisi climàtica i d’alguns dels reptes ambientals als quals hem de fer front. També hem compartit imatges de la jornada Let’s Clean Up Europe, que el curs passat va ser un èxit gràcies a la gran motivació i dinamització que van realitzar els membres del Comitè.

Amb tot, els ecodelegats i ecodelegades ja tenen feina per fer! Aquests dies, hauran d’explicar als seus grups classe què és i per què serveix el Comitè Ambiental Escolar i tots plegats hauran de fer una breu diagnosi ambiental per trobar quines accions fem a l’escola que poden contribuir negativament a la crisi del canvi climàtic i plantejar propostes per millorar i tenir cura del nostre planeta.

Tota aquesta feina, l’exposaran a la propera assemblea, el dia 2 de desembre, i plegats decidirem quines iniciatives impulsem per començar a treballar! Així doncs, segur que ben aviat, tindreu més notícies nostres!